Team Key2Happiness


30 augustus 2019 - Waarzegkaarten

Zeemeerminkaarten medium Laila 30/8/2019

Zeemeerminkaarten medium Laila

Tags:

Zeemeerminkaarten medium Laila 30/8/2019

Medium Laila heeft Zeemeerminkaarten en Dolfijnkaarten gelegd van Doreen Virtue. Lees hier de betekenis van de door jouw gekozen kaart op onze Facebookpagina. Ze geven aan welke boodschap voor jou nu belangrijk is.

 

Kaart 1: Synchroniciteit

“Je wensen en vragen worden beantwoord door synchronische, toevallige gebeurtenissen. Schenk er aandacht aan zodat ze vaker zullen voorkomen”.

Als resultaat van al je gebeden en manifestatiewerk trek je nu synchrone gebeurtenissen aan. Die toevallige gebeurtenissen of ontmoetingen die je hebt zijn antwoorden op je gebeden.

Met het trekken van deze kaart geeft het Universum je aandacht voor de synchroniciteit en plezierige gebeurtenissen in je leven. Hoe vaker je deze aangename gebeurtenissen opmerkt, hoe vaker je ze zal tegenkomen. Schrijf ze op en stimuleer zelfs nog meer synchroniciteit in je leven.
Je weet misschien al dat toevalligheden niet bestaan. Deze kaart reflecteert je recente focus op je positieve gedachten, welke gestuurd worden naar je verlangen. Je optimisme en vertrouwen geven je leven een nieuwe vorm, een meesterwerk dat jouw hoger Zelf reflecteert.

 

Kaart 2: Ja!

“Je intuïtie klopt en je kunt in overeenstemming hiermee handelen”.

Je bent je al vrij zeker van wat je volgende zet zal zijn. Deze kaart geeft je net dat extra beetje bevestiging om jezelf aan te zetten tot actie. Hierbij de bevestiging van dat je intuïtie correct is en dat je het volledig kunt vertrouwen.

De vreugde die je voelt wetende dat je gevoelens kloppen worden getemd door de angst voor verandering. Het Universum wilt dat je weet dat aan alle details gedacht is. Je wordt volledig gesteund zo lang je maar open staat voor hulp en het accepteert wanneer hulp zich aanbiedt. In welke vorm dan ook.

 

Kaart 3: Nieuwe dageraad

“Het ergste is nu voorbij en aan de horizon verschijnen positieve nieuwe ervaringen”.

Je hebt aardig wat te verduren gehad, maar nu is de weg vrij en duidelijk. Vanaf dit moment kun je het beste verwachten. Ontdoe jezelf van negatieve gedachten en behoud alleen de positieve lessen en liefde.

Blijf niet hangen in zaken die je naar beneden kunnen trekken, zoals afkeer en bitterheid. Laat los! Als je jezelf door wegen van negativiteit gewaand hebt, dan is dit te tijd om dit te erkennen: “De weg van negativiteit is voorbij. Ik haal hetgeen eruit waar ik iets van kan leren en ga verder met mijn leven. Harmonieus en in vrede.”

Het trekken van deze kaart wil zeggen dat je een nieuwe weg ingeslagen bent in je leven, waarbij positieve gedachten de leidraad zijn naar een verlichtend nu en een verlichtende toekomst.

 

Veel liefs, medium Laila

Ons team van mediums en paragnosten is gespecialiseerd in het advies geven bij dergelijke levensvragen. Een goed gesprek met een medium of paragnost kan dan ook heel verhelderend voor je zijn. Hierbij kun jij open en eerlijk in alle privacy jouw verhaal doen. Hierbij krijg jij antwoorden en inzichten. Klik hier voor een overzicht van beschikbare mediums en paragnosten. 

Home » Blog » Zeemeerminkaarten medium Laila 30/8/2019

Terug naar blog overzicht
Carine
Boxnummer: 110

Carine

Medium paragnoste helderwetend en heldervoelend. Vragen over de toekomst.

Lady Marjorie
Boxnummer: 130

Lady Marjorie

Medium kaartlegster vragen over relaties, liefde, werk of financien en alle andere levensvragen. Stel ze gerust.

Quinten
Boxnummer: 126

Quinten

Quinten voor al uw levensvraag over het heden en de toekomst. Vragen over de liefde, werk of financien en alle andere vragen die u heeft.

Saskia
Boxnummer: 120

Saskia

Medium, helderziende, luisterend oor. Stel gerust uw vraag over de liefde, werk of uw persoonlijke situatie. Saskia is dagelijks online.

Michel
Boxnummer: 124

Michel

Heldervoelend, kaartlegger, engelenchannelling. Vragen over de liefde, werk, relatie of iedere andere vraag kun je aan Michel stellen.

Esther
Boxnummer: 121

Esther

Paragnoste, levenscoach en Lenormandkaartlegster. Vragen over de liefde, alle levensvragen, werk of luisterend oor.