Team Key2Happiness


19 februari 2019 - Numerologie

Volle maan 19 februari 2019

Volle maan 14 september 2019

Tags:

Volle maan 19 februari 2019

Volle maan 19 februari 2019: 2019 telt maar liefst drie supermanen en vandaag hebben we te maken met de tweede supermaan van 2019. Een super volle maan heeft een veel sterkere werking dan een “gewone” volle maan.

Deze super maan staat in maagd en dit betekent dat je innerlijk gaat zuiveren. Dit kan met zich meebrengen dat je de griep krijgt, verkouden raakt, slecht slaapt, vocht vast kan houden of last van hoofdpijn hebt.

Deze volle maan is ook een perfect moment om je angsten goed te bekijken en om vervolgens te proberen deze los te laten. Je mag meer en meer van jezelf laten zien. Je krijgt hierbij een duwtje in het diepe. Ook kan het de komende tijd zo zijn dat je meer vrijheid in je leven wilt of krijgt. Het betekent ook dat je vrij bent om kritisch naar jezelf te kijken. Wat speelt er in mijn leven? Wat is momenteel belangrijk voor mij? Tijd om goed naar jezelf te kijken en angsten los te laten.

De volle maand zorgt ook voor een innerlijke strijd. Jouw gevoel daagt je verstand uit om te voelen, en jouw verstand daagt jouw gevoel uit om rationeel na te denken. Je hebt de laatste tijd innerlijk een harde strijd gevochten en nu is het tijd om de balans op te maken. Hierbij is het ook heel belangrijk om te bekijken wat je tot jou neemt. Of het nu gaat om voeding die je tot je neemt, mensen waar je mee omgaat of oordelen en visies waar je aan vast houdt. Deze tijd is absoluut een tijd om te reinigen en negativiteit te laten gaan. Open jezelf voor de mooie dingen in het leven.

Geniet!

Geniet van deze periode. Je zal merken dat je minder nodig hebt om gelukkig te zijn dan dat je misschien in eerste instantie gedacht had. Het is tijd om de leiding te nemen van jouw leven. Je gaat ook kansen krijgen om je uit te spreken. Denk hierbij aan relaties waarbij je jezelf veel te lang hebt ingehouden. Dit betekent niet dat je ruzie gaat maken, maar herken wel voor jezelf welke gevoelens er zijn en spreek ze uit. Desnoods in jezelf maar uit jouw gevoel en voel dat je leeft.

Ook zal deze volle maan een sterke uitwerking hebben op relaties. Misschien hak je wel eindelijk de knoop door na een ongezonde relatie en kies je echt voor jezelf. Of is het tijd om jouw relatie juist om te zetten in een volgende stap. Hoe dan ook, jij kiest wat jij belangrijk vindt voor JOU.

Het leven is te kort en we moeten genieten en intens leven. Het besef dat we ons weleens teveel laten beïnvloeden door de gevoelens, emoties en acties van anderen komt nu sterk naar boven. Het is nu ME-TIME. Ofwel herpak je jezelf en wordt je iets minder afhankelijk oftewel merk je dat het tijd is om op eigen benen te staan.

Kies voor jouw geluk

Tijdens deze volle maan kan je schoon schip maken met bepaalde gedachten, patronen en angsten. Het is nu de tijd om te zaaien. Wat heb je echt nodig. Waar wordt jij gelukkig van? Als jij in jouw kracht staat dan ligt de wereld voor je open. Geluk maak je echt zelf in je leven. Jij bent degene aan het roer van jouw leven. Besef dat deze periode goed voor jezelf. Jezelf wegcijferen is niet nodig. Sterker nog, het is belangrijk dat je dat niet meer doet.

Veel liefs, medium Laila

Ons team van mediums en paragnosten is gespecialiseerd in het advies geven bij dergelijke levensvragen. Een goed gesprek met een medium of paragnost kan dan ook heel verhelderend voor je zijn. Hierbij kun jij open en eerlijk in alle privacy jouw verhaal doen. Hierbij krijg jij antwoorden en inzichten. Klik hier voor een overzicht van beschikbare mediums en paragnosten. 

Home » Blog » Volle maan 19 februari 2019

Terug naar blog overzicht
error: Content is protected !!