Team Key2Happiness


24 augustus 2019 - Numerologie

Volle maan 14 september 2019: verhoogde intuïtie!

Volle maan 14 september 2019

Tags:

Volle maan 14 september 2019

De volle maan van 14 september 2019 is absoluut een volle maan voor positieve transformatie en wedergeboorte. Deze volle maan brengt de thuissituatie, familie en intieme relaties scherper in beeld voor de volgende twee weken van deze maanfase. Tegengestelde krachten zoals werk versus thuis, of wat je nodig hebt versus wat je wilt, creëren innerlijke spanning en externe druk. Dit kan leiden tot conflicten die je energie aftappen.

De maankwaliteiten van emoties en instincten bereiken hun hoogtepunt bij volle maan. Dus gebruik je verhoogde emotionele kracht en intuïtie om eventuele relatieproblemen aan te gaan. Je onderbewustzijn zorgt voor een onpartijdige en evenwichtige kijk op je persoonlijke relaties. Je zult duidelijk zien welke relatiedynamiek of negatieve gevoelens disharmonie veroorzaken in jouw leven

Volle maan 14 september 2019: verhoogde intuïtie!

Je voelt je misschien optimistisch, vertrouwend en genereus, maar het risico op waanideeën en bedrog is groot. Je kunt nu heel optimistisch zijn ingesteld en daardoor eerder geneigd zijn wat goedgelovig te zijn. Blijf nuchter bij zaken die véél te mooi lijken om waar te zijn.

Tegenovergesteld van het optimisme kan je ook momenten hebben dat je je wat ontmoedigt voelt. Ga mee in het optimisme maar let er op dat je wel in de realiteit blijft om teleurstelling te voorkomen. Mars t.o.v. Jupiter geeft energie, initiatief en een bereidheid om risico’s te nemen. Hoewel je je misschien sterk, sexy en enthousiast voelt, kan een neiging tot impulsieve acties leiden tot schaamte, fouten of ongelukken.

Volle maan t.o.v. Jupiter geeft een neiging tot overmoed en overmaat. Veranderlijke stemmingen en veranderende smaken kunnen je op een dwaalspoor brengen. De neiging om dingen te overdrijven moet ook in de gaten worden. Relaties kunnen last hebben van impulsieve acties en agressieve instincten. Zorg er echt voor dat je positief, maar realistisch ingesteld blijft, en luister vooral naar je intuïtie.

Gedane zaken kunnen wél keren

Volle maan t.o.v. Pluto maakt je onderbewustzijn intenser en krachtiger. Diep begraven gevoelens worden blootgesteld en je krijgt meer controle over je emoties, reacties en instinctief gedrag. Intense persoonlijke interacties laten precies zien hoe je over iemand denkt en hoe zij zich over jou voelen. Een belangrijke relatie kan evolueren naar een dieper niveau óf je bent vrij om verder te gaan. Hoe dan ook: je blijft niet langer vast zitten in oude patronen of situaties wanneer jij daar klaar voor bent en de touwtjes in handen neemt.

Alles wat de laatste tijd ten einde is gekomen of minder goed is gegaan, kan weer worden herboren. Je kunt diep onder de oppervlakte zaken aanvoelen en herkennen. Vervolgens kun je dit gebruiken om oude stukken te onderzoeken en op te ruimen.  Je intuïtie is erg sterk en kan je begeleiden hierbij.

In de Griekse mythologie is de Phoenix een langlevende vogel die cyclisch regenereert. Het wordt herboren door uit de as van zijn voorganger te komen. In de astrologie wordt gezegd dat constellatie Phoenix een baanbrekende instelling, ambitie en kracht geeft, samen met een lang leven en blijvende roem. Het is wat jij er van maakt nu. Ben je bewust van de gevoelens, emoties en dieper liggende stukken. Vermijd negatieve energie en blijf in je kracht staan. Geniet van het moois dat er dan op jou af kan komen!

Veel liefs, medium Laila

Ons team van mediums en paragnosten is gespecialiseerd in het advies geven bij dergelijke levensvragen. Een goed gesprek met een medium of paragnost kan dan ook heel verhelderend voor je zijn. Hierbij kun jij open en eerlijk in alle privacy jouw verhaal doen. Hierbij krijg jij antwoorden en inzichten. Klik hier voor een overzicht van beschikbare mediums en paragnosten. 

Home » Blog » Volle maan 14 september 2019: verhoogde intuïtie!

Terug naar blog overzicht
Carine
Boxnummer: 110

Carine

Medium paragnoste helderwetend en heldervoelend. Vragen over de toekomst.

Lady Marjorie
Boxnummer: 130

Lady Marjorie

Medium kaartlegster vragen over relaties, liefde, werk of financien en alle andere levensvragen. Stel ze gerust.

Quinten
Boxnummer: 126

Quinten

Quinten voor al uw levensvraag over het heden en de toekomst. Vragen over de liefde, werk of financien en alle andere vragen die u heeft.

Saskia
Boxnummer: 120

Saskia

Medium, helderziende, luisterend oor. Stel gerust uw vraag over de liefde, werk of uw persoonlijke situatie. Saskia is dagelijks online.

Michel
Boxnummer: 124

Michel

Heldervoelend, kaartlegger, engelenchannelling. Vragen over de liefde, werk, relatie of iedere andere vraag kun je aan Michel stellen.

Esther
Boxnummer: 121

Esther

Paragnoste, levenscoach en Lenormandkaartlegster. Vragen over de liefde, alle levensvragen, werk of luisterend oor.