Team Key2Happiness


23 augustus 2019 - Waarzegkaarten

Orakelkaarten medium Laila 23/8/2019

Orakelkaarten medium Laila

Tags:

Orakelkaarten medium Laila 23/8/2019

Medium Laila heeft  Godinnen Orakelkaarten gelegd van Doreen Virtue. Lees hier de betekenis van de door jouw gekozen kaart op onze Facebookpagina. Ze geven antwoord op jouw vraag.

 

Kaart 1: EIREEN – Vrede

“Er is geen reden tot bezorgdheid, alles komt helemaal goed”.

Ook al lijkt alles aan de buitenkant chaotisch te zijn, ik verzeker je dat er een hoger plan achter zit, en dat dat werkt. Deze liefhebbende macht draagt je en ondersteunt je volledig. Ontspan je in de armen van de goddelijke liefde. En laat al je zorgen, bezorgdheid en getob los, adem die uit. Richt je aandacht op het genieten en waarderen van elke zegening, hoe klein ook. Je dankbaarheid daarvoor helpt om meer zegeningen aan te trekken in je leven.

 

Kaart 2: ABUNDANTIA – Voorspoed

“Het Universum stort haar overvloed over je uit. Wees open om dit te ontvangen”. 

Om hulp vragen is een teken van kracht, niet van zwakheid. Je bent heel sterk, en ik ben hier om het groeiproces van je kracht te ondersteunen. Het is goed om deze hulp te accepteren, want we werken samen als een team. Ik heb je gebeden gehoord, ik ken je zorgen ook je affirmaties. Ik stort nu mijn hoorn des overvloed over je uit, dus je kunt onvoorziene meevallers en cadeautjes verwachten. Deze guidance wijst je een duidelijke richting aan voor acties die je kunt ondernemen, in samenwerking met mij. Samen met de hulp van het Universum en het vertrouwen daarin ben je niet te stoppen.

 

Kaart 3: BUTTERFLY MAAGD – Geef niet op

“Er vindt op dit moment een enorme verandering plaats, deze zal een grote zegen voor je zijn”.

Terwijl je midden in deze periode van verandering zit, is het heel natuurlijk dat je je afvraagt of je toekomst wel veilig is. Maar het komt echt allemaal in orde. Als je verlangt naar nieuwe dingen in jezelf en in je leven, moet je eerst oude dingen in je leven loslaten en laten gaan! Deze veranderingen zou je moeten vieren, niet er bang voor zijn! Omarm van harte alle lessen die je van de oude dingen hebt geleerd, en laat ze dan los, laat ze gaan! Geef je over aan het enthousiasme voor het nieuwe, voor de geschenken die je gegeven worden. En laat het wonder daarvan je verrassen, en geniet ervan.

Veel liefs, medium Laila

Ons team van mediums en paragnosten is gespecialiseerd in het advies geven bij dergelijke levensvragen. Een goed gesprek met een medium of paragnost kan dan ook heel verhelderend voor je zijn. Hierbij kun jij open en eerlijk in alle privacy jouw verhaal doen. Hierbij krijg jij antwoorden en inzichten. Klik hier voor een overzicht van beschikbare mediums en paragnosten. 

Home » Blog » Orakelkaarten medium Laila 23/8/2019

Terug naar blog overzicht
Vlinder
Boxnummer: 123

Vlinder

Paragnoste, heldervoelend, helderziend en helderwetend.

Carine
Boxnummer: 110

Carine

Medium paragnoste helderwetend en heldervoelend. Vragen over de toekomst.

Lady Marjorie
Boxnummer: 130

Lady Marjorie

Medium kaartlegster vragen over relaties, liefde, werk of financien en alle andere levensvragen. Stel ze gerust.

Quinten
Boxnummer: 126

Quinten

Quinten voor al uw levensvraag over het heden en de toekomst. Vragen over de liefde, werk of financien en alle andere vragen die u heeft.

Saskia
Boxnummer: 120

Saskia

Medium, helderziende, luisterend oor. Stel gerust uw vraag over de liefde, werk of uw persoonlijke situatie. Saskia is dagelijks online.

Michel
Boxnummer: 124

Michel

Heldervoelend, kaartlegger, engelenchannelling. Vragen over de liefde, werk, relatie of iedere andere vraag kun je aan Michel stellen.

Esther
Boxnummer: 121

Esther

Paragnoste, levenscoach en Lenormandkaartlegster. Vragen over de liefde, alle levensvragen, werk of luisterend oor.