Team Key2Happiness


16 augustus 2019 - Waarzegkaarten

Orakelkaarten medium Laila 16/8/2019

Orakelkaarten medium Laila

Tags:

Orakelkaarten medium Laila 16/8/2019

Medium Laila heeft  Godinnen Orakelkaarten gelegd van Doreen Virtue. Lees hier de betekenis van de door jouw gekozen kaart op onze Facebookpagina. Ze geven antwoord op jouw vraag.

 

Kaart 1: OONAGH – Rustig aan

“Het is niet nodig om je te haasten of dingen te forceren. Alles gebeurd op de juiste tijd”.

Toewijding aan een zaak of een relatie is een commitment op de lange termijn, en dat kan niet haastig worden afgehandeld. Je zult er voordeel bij hebben als je je aan je prioriteiten houdt. Je zult je goed voelen als je maar tijd maakt voor je relaties en projecten, die er echt toe doen in je hart. Doe wat belangrijk voor je is en doe het met volledige toewijding! Maar vergeet niet dat er geen competitie bestaat waar `t het ware doel van je leven betreft. En dus is er geen reden om je zorgen te maken, je te haasten of te menen dat je dingen moet forceren.

 

Kaart 2: MOEDER MARIA – Verwacht een wonder

“Heb vertrouwen dat je gebeden worden gehoord en beantwoord”. 

Geloof is het licht dat je pad beschijnt. Zonder geloof ziet de toekomst er angstwekkend uit. Daarom is het essentieel voor je om stappen te zetten die nodig zijn om je geest en hart vol te doen zijn van geloof. Geef alsjeblieft nooit de hoop op, noch voor jezelf, noch voor anderen.

Houd de kaars van geloof brandende in je Ziel, want dat kleine sprankje hoop kan de duisternis van wanhoop verdrijven. Wees ook het licht dat de trieste hopeloosheid van de ander kan verdrijven. Want als je anderen sterker maakt, versterk te tegelijkertijd niet alleen jezelf maar ook de hele wereld!

 

Kaart 3: ISOLDE – Onsterfelijke liefde

“De liefde die je samen hebt gedeeld is eeuwig, ongeacht de omstandigheden in de situatie”.

Als het gaat over zaken van het hart, dan vind je hier hulp. Het is allemaal om je heen en in je. Misschien is je innerlijke wijsheid wat erg stil op dit moment vanwege pijn die je voelt. Maar wees ervan verzekerd dat er een genezingsproces gaande is, en dat dat snel en efficiënt is. Je bent van binnen uit aan het genezen. Op de eerste plaats moet je hart genezen van zijn verdriet, eenzaamheid en gevoelens van verraden.

Dat kan enige tijd duren, dus heb geduld met jezelf. Behandel jezelf zoals je een noodlijdend iemand zou behandelen: met voorzichtigheid, vriendelijkheid en tederheid. En neem jezelf dan eens naar buiten; niet plompverloren maar voor een wandeling in een park, in de bossen, plaatsen die je echt een lichtere kijk op de zaak kunnen geven. Natuur is namelijk de grote heelmeester! Je gevoel voor spirit komt weer tot leven, en ook je verlangen om je weer onder de levenden te begeven. Je hart zal zich weer herstellen en je zult ook anderen helpen langs deze weg.

 

Veel liefs, medium Laila

Ons team van mediums en paragnosten is gespecialiseerd in het advies geven bij dergelijke levensvragen. Een goed gesprek met een medium of paragnost kan dan ook heel verhelderend voor je zijn. Hierbij kun jij open en eerlijk in alle privacy jouw verhaal doen. Hierbij krijg jij antwoorden en inzichten. Klik hier voor een overzicht van beschikbare mediums en paragnosten. 

Home » Blog » Orakelkaarten medium Laila 16/8/2019

Terug naar blog overzicht
Carine
Boxnummer: 110

Carine

Medium paragnoste helderwetend en heldervoelend. Vragen over de toekomst.

Lady Marjorie
Boxnummer: 130

Lady Marjorie

Medium kaartlegster vragen over relaties, liefde, werk of financien en alle andere levensvragen. Stel ze gerust.

Quinten
Boxnummer: 126

Quinten

Quinten voor al uw levensvraag over het heden en de toekomst. Vragen over de liefde, werk of financien en alle andere vragen die u heeft.

Saskia
Boxnummer: 120

Saskia

Medium, helderziende, luisterend oor. Stel gerust uw vraag over de liefde, werk of uw persoonlijke situatie. Saskia is dagelijks online.

Michel
Boxnummer: 124

Michel

Heldervoelend, kaartlegger, engelenchannelling. Vragen over de liefde, werk, relatie of iedere andere vraag kun je aan Michel stellen.

Anna
Boxnummer: 131

Anna

Heldervoelend tarot en orakelkaartlegster voor alle levensvragen.

Esther
Boxnummer: 121

Esther

Paragnoste, levenscoach en Lenormandkaartlegster. Vragen over de liefde, alle levensvragen, werk of luisterend oor.