Medium Tineke
Boxnummer: 12

Medium Tineke

Energetische therapeut, intuïtief, helder, kaartlegster, integer, coach, energie, medium, hoog sensitief, healer. Ik werk met liefde, begrip en vertrouwen aan je vraag. Door verbinding te maken met jou, je vraag, het bedrijf of gebouw krijg ik informatie binnen. Ik word hierbij geholpen door engelen en elfen.

Reading

Gaat het even niet lekker, kan je niet bij je gevoel komen, pieker je veel of heb je meer duidelijkheid nodig over een bepaalde situatie, dan kan ik je van dienst zijn. Door je energie te lezen, inzicht te geven en geblokkeerde energie in beweging te brengen verkrijg je meer balans, positiviteit, ontspanning of rust in jezelf.


Vaak gaat tijdens het consult al energie stromen; dit helpt mij om dingen duidelijker te zien. Mijn eerste ingang is het heldervoelen. Tevens kan ik tijdens een consult gebruik maken van flower therapy orakel kaarten.


Wil je specifiek een kaartlegging dan kan dit ook. Ik werk dan met de 3 kaartlegging, heden, verleden en toekomst. Ik heb dan meerdere orakel kaarten tot mijn beschikking.


Healing

Ook kun je bij mij terecht voor een healing. Ik geef flower therapy consults. Hier werk ik met de universele liefdesenergie van de bloemen met daaraan verbonden de elfen en engelen. Ik lees in je aura welke bloem je kan ondersteunen en ontvang daarbij de voor jou bestemde boodschap. De energie van de bloem wordt in je aura of chakra geplaatst. De healing kan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau plaatsvinden en blijft voor langere tijd actief. Dit kan omdat de bloemenenergie die geplaatst is, wordt verbonden met moeder aarde en de kosmos. Zo wordt deze energie continu gevoed. Het enige wat nodig is, is dat je zelfs dagelijks kijkt naar de bloem. Je krijgt hierover informatie per mail opgestuurd als ik de healing bij je heb gedaan.


Healing houdt in dat de gestagneerde of geblokkeerde energie in beweging wordt gezet en je zelfherstellend vermogen heractiveert of een extra boost geeft.


Ik ben al jaren werkzaam in mijn eigen energetische praktijk waarmee ik ook op beurzen sta. Ik houd ervan om mensen weer met zichzelf te verbinden.


Medium chat

Je kunt mij ook bereiken via chat. Medium chat is alleen beschikbaar wanneer je ingelogd bent. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken op onze pagina en tegoed op te waarderen.


Ik kijk uit om je te ontmoeten.


Liefs, TinekeBeltegoed

Zowel vanuit Nederland als vanuit België bel je voordeliger met beltegoed naar onze mediums en paragnosten. Maak hiervoor eenmalig een gratis account aan en geniet van de voordelen. Meer info vind je via ons hoofdmenu.


Specialisaties: Energetische therapeut, intuïtief, helder,kaartlegster, integer, coach, energie, medium, hoog sensitief, healer.

Lees meer

Medium Tineke

30 januari 2019

Dank voor de mooie healing. Je bracht me rust. Ik zoek ook regelmatig een plaatje van een oranje lelie op en het werkt 🙂 Je hebt me heel fijn geholpen en mooie aanreikingen gedaan. Dankjewel voor je steun en begrip. Heel veel liefs, D.

Terug naar overzicht
error: Content is protected !!