Medium Simone

Medium Simone

Ik ben medium Simone, een ervaren medium, paragnost en gecertificeerd IET’er . Geboren met de gave om te helen en te begeleiden. Je kunt bij mij terecht voor alles met betrekking tot: liefde, relaties, gezondheid, werk, psyche enz. Ik kan je met mijn spirituele kracht een heel eind op weg helpen om weer in balans te komen en rust in jouw leven te creëren! Ook kan ik je energie en rust geven tijdens ons gesprek. Het belangrijkste is dat jij je op je gemak voelt! Mijn streven is om jou weer één met jezelf te laten worden.

Kaarten en pendelen

Met behulp van de Engelenkaarten en/of de pendel kan ik je zielendoel en je taken achterhalen. Vaak komen er ook nog boodschappen door waarmee je met gemak verder kunt


Engelen

Door middel van de engelen mag ik jou laten voelen en zien wie je bent, wat je bent en wat je zielendoel en taken zijn in dit leven. Dit gaat vaak gepaard met pijn en verdriet maar het maakt je sterk! Dankzij mijn opleiding kan ik door middel van mijn gidsen inzichten geven over de gebeurtenissen in jouw leven. Je huidige situatie en het waarom wordt ineens duidelijk. Vanuit liefde hoop ik je hiermee weer een stuk verder te helpen op je levenspad. Iedereen verdient immers een liefdevol en gelukkig leven.


Blokkades en loslaten

Gedurende het leven maak je veel mee. Soms zijn dit gebeurtenissen die je niet los kunt laten. Deze verstoppen je chakra’s ik noem dit ook wel traumaenergieën. Dit levert lichamelijke klachten op waar geen oorzaak voor te vinden is. Ik help je om deze traumaenergie los te laten en te vervangen door positieve energie.


In het kort:

- Kaartleggen

- Relaties, Zielendoel, Taken, Boodschappen

- Pendelen

- Vragen over verleden, heden en toekomst

- Inzicht in jouw situatie

- Healing op afstand

- Contact met overledenen

- Informatie over vorige levensIk help jou heel graag verder.


Lieve groet, Medium SimoneBeltegoed

Zowel vanuit Nederland als vanuit België bel je voordeliger met beltegoed naar onze mediums en paragnosten. Maak hiervoor eenmalig een gratis account aan en geniet van de voordelen. Meer info vind je via ons hoofdmenu.


Specialisaties: medium, paragnost, liefde, relaties, relatieverdriet, toekomst, tweelingzielen, Engelenkaarten, pendel, gidscontact, kaartlegster, heden, verleden en toekomstvoorspelling, healing, contact met overledenen.

0907 37092 150cpm
error: Content is protected !!