Medium Rhona

Medium Rhona

Mijn naam is Rhona en ik ben een helderwetende en heldervoelende lifecoach. Al van kleins af aan weet ik dat het mijn levensdoel is om andere mensen een luisterend oor te bieden, te helpen en te adviseren. Je kunt bij mij terecht met echt al jouw levensvragen.

Ik ben van mening dat ieder mens mooi en bijzonder is en bij mij mag je dan ook echt helemaal jezelf zijn en mag je open over alles vertellen zonder schaamte of angst.


Inzichten en bewustwording

Met behulp van mijn gidsen, de engelen- en de inzichtkaarten wil ik jou graag helpen bij het verkrijgen van antwoorden op je vragen en inzicht over wat er nu op dit moment belangrijk voor jou is in jouw leven. Wanneer jij je ervoor openstelt dan zal ik de focus voornamelijk leggen op coaching en bewustwording. Ik heb namelijk mogen ervaren dat je veel meer waarde kunt vinden voor de lange termijn in zelfonderzoek en door na te gaan welke blokkades je in de loop van je leven hebt ontwikkeld. Ik wil met jouw samen gaan kijken waarom je bepaalde mensen en situaties aantrekt en wat je mag leren en ontdekken over jezelf zodat je steeds meer situaties en mensen gaat aantrekken die wel bij jou passen en waarin jij jouw geluk mag gaan vinden. We zijn hier op aarde met een doel en levenslessen en geluk vind je alleen maar in jezelf.


Alles wat gebeurd, gebeurd met een reden. Alles hangt samen met het doel waarom je hier op aarde bent en de lessen die je te leren hebt. Als ik jou mag coachen en jij je helemaal durft open te stellen, dan ga ik samen met jou kijken naar de levenslessen die jij mag leren. Via mijn gids en engelen krijg ik door waar jij aan mag werken zodat jij kan groeien en sneller in je kracht en dus gelukkiger in jouw leven kan gaan staan. Bewustwording is stap één en ik geef je handvaten om sneller je eigen geluk te gaan vinden en creëeren. Zie wat voor moois op je pad komt!


Pendelen

Bij specifieke vragen waar een ja of nee antwoord op gegeven kan worden maak ik gebruik van de pendel. Mocht je graag meer te weten komen dan alleen een ja of nee antwoord, dan help ik je graag verder d.m.v. een kaartlegging en door in te voelen op de vraag.


Kaartleggingen

Ik werk met verschillende kaarten, maar voornamelijk met engelenkaarten en spirituele inzichtkaarten omdat dit kaarten zijn waar ik een zeer positieve energie bij voel. Ze brengen rust en geven inzicht in wat op dit moment voor jou van belang is. Wanneer iemand mij een vraag stelt dan voel ik welke kaarten ik het best hiervoor kan leggen. Tijdens de legging krijg ik boodschappen door via mijn gids, engelen en soms zelfs ook via een overleden persoon.


Coaching

Buiten mijn eigen levenservaring en mijn spirituele gave, heb ik ook de HBO opleiding Pedagogiek gevolgd. Deze opleiding betekend letterlijk vertaald ‘opvoedkunde’. Echter gaat deze opleiding veel verder en dieper dan het opvoeden van kinderen. Ik heb alle levensfases van de mens bestudeerd en me verdiept in vrijwel alles waar je als mens tegenaan kunt lopen in je leven en hoe hier het best mee om te gaan.


Daarnaast heb ik bijna 14 jaar met heel veel liefde en plezier gewerkt in de gehandicaptenzorg en de GGZ en ben ik dus gespecialiseerd op het gebied van de opvoeding, gezinssituaties, relatieproblemen, geestelijke gezondheid, gedragsproblemen, verslaving en gehandicaptenzorg.


Ik hoop ook wat voor jouw te mogen betekenen en ik ben er graag voor je om naar jouw verhaal en vragen te luisteren, en je te helpen bij bewustwording en bij het zoeken en verkrijgen van inzicht, sturing en antwoorden.


Veel liefs, Medium RhonaBeltegoed

Zowel vanuit Nederland als vanuit België bel je voordeliger met beltegoed naar onze mediums en paragnosten. Maak hiervoor eenmalig een gratis account aan en geniet van de voordelen. Meer info vind je via ons hoofdmenu.

<

0907 37092 150cpm

Medium Rhona

Hallo Rhona, bedankt voor ons gesprek. Je voelde het goed aan en het klopte ook wat je aangaf. Ben benieuwd naar de toekomst maar heb er weer alle vertrouwen in. Zeker omdat je zo goed zag wat er allemaal gebeurde. Groetjes van Miranda

Medium Rhona

Rhona je hebt gelijk!! Zondag is het zover. Dankjewel weer! Xx

error: Content is protected !!