Medium Manon

Medium Manon

Lieve mensen, ik ben medium Manon. Als heldervoelend, helderruikend, helderwetend medium geef ik een duidelijk antwoord op al jouw vragen. Ik werk met verschillende kaartendecks en de pendel. Hierbij kan ik jou antwoord geven op al jouw vragen over relaties, liefde, geld en zakelijk vlak. Ik krijg ook duidelijke toekomstbeelden door.

Ik geef ondersteuning wanneer je eventjes vast loopt en ik help je terug in je kracht te komen. Je kunt bij mij met iedere vraag terecht. Ik kan duidelijke antwoorden geven op vragen over het verleden, het heden en de toekomst.


Heb je bijvoorbeeld vragen over jouw (ex)relatie, familie, , financiën, familie of gezin, vrienden, dan kan ik jou hierover duidelijkheid en antwoord geven. Hierbij maak ik gebruik van de Lenormand en zigeuner kaarten welke een duidelijk beeld schetsen van het heden, verleden en de toekomst.


Ik heb uiteraard een luisterend oor voor al jouw vragen.


Liefs, Medium ManonBeltegoed

Zowel vanuit Nederland als vanuit België bel je voordeliger met beltegoed naar onze mediums en paragnosten. Maak hiervoor eenmalig een gratis account aan en geniet van de voordelen. Meer info vind je via ons hoofdmenu.


Specialisaties: medium, paragnost, liefde, relaties, relatieverdriet, toekomst, heldervoelend, helderruikend, helderwetend, Lenormand kaartlegster, toekomstvoorspelling, pendel.

0907 37092 150cpm

Medium Manon

Goed gesprek gehad. Ben heel benieuwd hoe het verder loopt, heb er vertrouwen in. Groetjes Petra.

error: Content is protected !!