Medium Lisa
Boxnummer: 08

Medium Lisa

Medium Lisa, heldervoelend Lenormand kaartlegster. Met de Lenormandkaarten en de pendel help ik jou bij al jouw levensvragen op het gebied van verleden, heden en toekomst.

Heldervoelend kaartlegster

Met mijn Lenormandkaarten en de pendel sta ik je bij bij jouw levensvragen en zoeken we samen naar een positieve wending. Ik heb altijd een luisterend oor voor je. Wees welkom, laat de problemen en je verdriet bij mij achter en ervaar de positieve energie die ik je teruggeef.


E-mail of text-consult

Je kunt bij mij ook een e-mail of text-consult aanvragen via het hoofdmenu op onze pagina.


Medium chat

Je kunt mij ook bereiken via chat. Medium chat is alleen beschikbaar wanneer je ingelogd bent. Hiervoor dien je eerst een account aan te maken op onze pagina en tegoed op te waarderen.


Liefs, medium LisaBeltegoed

Zowel vanuit Nederland als vanuit België bel je voordeliger met beltegoed naar onze mediums en paragnosten. Maak hiervoor eenmalig een gratis account aan en geniet van de voordelen. Meer info vind je via ons hoofdmenu.


Specialisaties: medium, paragnost, liefde, relaties, relatieverdriet, toekomst, heldervoelend, helderwetend, helderhorend, Lenormand kaartlegster, verleden, heden en toekomstvoorspelling.

Lees meer

Medium Lisa

14 augustus 2019

Lieve Lisa, voor het eerst met jou gebeld vandaag, wat een fijne energie, we gaan het even afwachten allemaal, en tot horens, groetjes c

Terug naar overzicht
error: Content is protected !!