Medium Dolly
Boxnummer: 01

Medium Dolly

Medium Dolly, heldervoelend, helderwetend en spiritueel en intuïtief coach. Ik werk met Lenormand kaarten en mijn intuïtief vermogen. Door middel van Intuïtief coaching maak ik je bewust van de innerlijke en externe obstakels om zo nog beter inzicht te hebben in het waarom dingen gaan zoals ze gaan en je zo te helpen je toekomst zelf vorm te geven.

Tevens bied ik coaching in zowel relatie- als andere levens vraagstukken. Ik geloof dat de we meer macht hebben over ons leven dan dat we beseffen en wil je graag hierbij helpen om door je op de juiste manier naar dingen te leren kijken en zo de situatie positief te beïnvloeden.


Kaartleggen

Ik geef je inzichten in de huidige situatie waar je om vraagt en ik kijk een stukje de toekomst in om te kunnen zien hoe de situatie zich aan het vormen is. Mijn favoriete hulpmiddel hierbij zijn de Lenormand kaarten. Deze helpen mij met de focus tijdens het afstemmen op de energieën. Omdat ik niet geloof in lotsbepaling kijk ik alleen op korte termijn (tussen 3 en 6 maanden maximaal), maar ver genoeg om de juiste inzichten te verkrijgen die jou verder kunnen helpen.


Ik geloof in de Wet van Aantrekkingskracht, al wordt deze vaak verkeerd begrepen. Daarom bied ik jou coaching aan om je te helpen krachtig in het leven te staan door je bewust te maken van de keuzes die onbewust worden gemaakt. Zo leer je dat je zelf meer te zeggen hebt over hoe je toekomst er uit gaat zien dan dat je denkt. Afhankelijk van hoe je in je energie staat trekken we bepaalde dingen wel of niet aan.


Heldervoelend en helderwetend medium / coach

Ook bied ik coaching met betrekking tot relaties. Hierbij maak ik gebruik van mijn heldervoelend en helderwetend mediumschap. We zijn allemaal met elkaar verbonden en daarom is het belangrijk te  zien hoe onze gedachten en emoties de situatie en de ander onbewust beïnvloeden. Relaties dienen een functie en dat is om onszelf beter te zien en zo onze spirituele groei door te zetten.


Akasha readingen

Tot slot geef ik ook Akasha readingen. Houdt bij deze consulten wel rekening met een bel tijd van minimaal 30 minuten. Tijdens een Akasha reading wordt contact gelegd met jouw zielsregister. Daar waar verleden, heden en mogelijke toekomsten te lezen zijn. De antwoorden die ik hierbij krijg (van gidsen, overleden dierbaren meesters en/of engelen) zijn altijd gericht op jouw spirituele groei en niet altijd afgestemd op je aardse vraagstukken die je op dit moment wellicht hebt. De gidsen bepalen zelf wat ze aan je door willen geven.


Email consult

Je kunt bij mij ook een e-mail consult aanvragen via het hoofdmenu op onze pagina.


Ik help jou graag verder op weg.


Liefs, Medium DollyBeltegoed

Zowel vanuit Nederland als vanuit België bel je voordeliger met beltegoed naar onze mediums en paragnosten. Maak hiervoor eenmalig een gratis account aan en geniet van de voordelen. Meer info vind je via ons hoofdmenu.


Specialisaties: heldervoelend, helderwetend, Lenormand kaartlegster, medium, paragnost, liefde, relaties, liefdesverdriet, toekomstvoorspelling, Wet van de Aantrekking, coaching, Akasha readingen.

Lees meer

Medium Dolly

22 maart 2019

Lieve dolores super bedankt voor je verhelderende gesprek vanmiddag, heb er veel aan gehad, en laat je weten als die terug is gekomen, we houden hoop, jij bent echt goed, ga je zeker weer bellen thx, xxx

Medium Dolly

16 maart 2019

Dolly, contact is hersteld!! Precies zoals je zei. Super bedankt voor al je coaching en hulp tijdens ons proces. Dikke knuffel en tot snel, x Sarah

Medium Dolly

13 maart 2019

Lieve Dolly, je hebt me in het verleden zo vaak geholpen en ook echt goed geholpen. Steeds weer had je het bij het rechte eind. Daarnaast ben je ook een super coach en weet je precies wat te doen en hoe je in je kracht komt. Alles is uitgekomen en daar ben ik heel dankbaar voor. X D

Terug naar overzicht
error: Content is protected !!