Medium Desiree

Medium Desiree

Medium Desiree, heldervoelend en helderwetend medium en ik leg voor jou graag de Lenormand kaarten. Hiermee kan ik je helpen bij vragen over het verleden, het heden of de toekomst. Hierbij werk ik met specifieke vragen, zodat ik jou ook een zo concreet mogelijk antwoord kan geven.

Heldervoelend en helderwetend medium

Ik maak gebruik van mijn heldervoelend en helderwetend vermogen om jou te helpen bij al jouw vragen. Zodra ik jouw situatie hoor krijg ik de antwoorden vrij snel door. Je kunt bij mij terecht wanneer je vragen hebt over een geliefde welke momenteel in jouw leven is, of wanneer je wilt weten of er terug iemand op jouw pad komt. Ook kan ik jou helpen wanneer je wilt weten hoe een bepaalde situatie verloopt; dit kan zijn op het gebied van werk, een verhuizing of welke vraag dan ook welke voor jou op dit moment belangrijk is.


Kaartleggen

Ik kan jou een uitgebreide legging geven op elk gebied. Je kunt van mij ook een jaarlegging ontvangen. Hierbij zie je heel duidelijk wat er het aankomende jaar te wachten staat op het gebied van liefde en relaties, vriendschappen, werk en financiën en jouw thuissituatie. Maar ik kan ook specifieke ja-nee leggingen gebruiken waardoor je heel concreet antwoorden krijgt op jouw vragen. Hierbij maak ik gebruik van de Lenormand kaarten zodat ik jou duidelijke antwoorden kan geven.


E-mail of text-consult

Je kunt bij mij ook een e-mail of text-consult aanvragen via het hoofdmenu op onze pagina.


Ik help je graag verder.


Liefs, Medium DesireeBeltegoed

Zowel vanuit Nederland als vanuit België bel je voordeliger met beltegoed naar onze mediums en paragnosten. Maak hiervoor eenmalig een gratis account aan en geniet van de voordelen. Meer info vind je via ons hoofdmenu.


Specialisaties: heldervoelend, helderwetend, medium, paragnost, liefde, relaties, relatieverdriet, toekomst, Lenormand kaartlegster, toekomstvoorspelling.

0907 37092 150cpm

Medium Desiree

Zo blij met deze lijn en met Desiree, heb er echt veel aan, bel vaker, vooral als ik in de put zit. Ze weet me altijd weer op te beuren, dus ik zal zeker vaker bellen.

error: Content is protected !!