Elies Vertrouwenspersoon

Elies Vertrouwenspersoon

Internationaal vertrouwenspersoon, medium, paragnost, healer, relatieherstel, helderziend, heldervoelend, helderwetend, kaartlegster, toekomstvoorspelling, huur, verhuur, koop en verkoop, magnetiseur, reiki, lichaamscoach, mentalcoach, karakteranalist.

Dag mede mens, Het is niet altijd makkelijk de juiste persoon te vinden die bij je past. Velen weten dat ik al meer dan 35 jaar op de eerste plaats internationaal vertrouwenspersoon ben. Draai nooit om de zaken heen en ben direct. Zoals jezelf de toon zet, zo zal de energie de muziek maken. In deze chaotische wereld zou ik graag u een beetje inzichtelijkheid, rust, liefde, duidelijkheid en vrede geven.


Relatieherstel

Geef duidelijk en direct inzichten in uw liefdesleven. Als ik de ruimte krijg zal ik uiteenzetten wat de mogelijkheden zijn voor de relatie en toekomst. Hoe zit de situatie in elkaar? Hoe gaat de ander zich opstellen? Wil de ander verder? Hierin zou ik u vertellen wat de mogelijkheden zijn en wat u er zelf aan kunt doen. De tools die ik u geef hebben duidelijke invloed op de intentie van het uitzenden van energie van liefde, die u wilt aantrekken of herstellen. Vele huwelijken, relaties en vriendschappen hebben door mijn inzichten een betere bestemming gekregen. Houd er hierbij wel rekening mee dat iedereen een vrije wil heeft. Soms veranderen mensen hun keuzes waardoor de uitkomst van het moment dat je de vraag hebt gesteld kan veranderen. Niets in het aardse leven staat volledig vast.


Zakelijk inzicht

Helpen bij het inzichtelijk maken bij zaken als huur, verhuur, koop en verkoop, functie en salaris. Spoor ook vorm- en contractfouten op, en soms ook verborgen artikel verwijzingen. Daarnaast wordt ik veel geraadpleegd voor mijn snelle manier van het inzichtelijk maken van een rechtszaak, het verloop of de uitkomst hiervan. Elies helpt u vaak als tussenschakel van grote instanties waar men vaak niet van weet hoe het zal verlopen omtrent een desbetreffende kwestie.


Werkzaamheden:

- Internationaal vertrouwenspersoon

- Medium, paragnost, healer

Relatieherstel

- Intuïtief de zaken inzichtelijk maken, door als een waarnemend radicaal strateeg zaken te bekijken

- Inzichtelijk maken van rechtszaken, juridische zaken, bedrijfszaken

- Magnetiseur, reiki, merkaba, lichaamscoach, karakteranalist

Ik gebruik de kaarten incidenteel als ondersteuning. Hierbij wijk ik af van het gewone kaartleggen. Waarom? Daar ik alleen maar kan kijken op de situatie, per per dag week of maand.


Waarom Key2Happiness: We geloven dat het geluk voor elk mens bereikbaar maar ook toegankelijk zou moeten zijn. Geen hapklare brokken of gebakken lucht, maar mensen die het leven aan den lijven kennen, herkennen, beleefd hebben een ieder op hun eigen manier. Dat is de reden dat ik graag mijn diensten aan deze kleine lijn uitleen. Hierdoor is het mogelijk de wereld een klein beetje inzichtelijk, blijer, leuker voor u te kunnen maken. Dan verleen ik Elies Elisha mijn diensten daar graag aan uit. We geloven dat mensen pas kunnen spreken van recht als het onrecht door karma is overwonnen.


Waar liefde is is vrede, waar vrede is is rust, waar rust is zal zuiverheid van lucht zijn! Laat u eens gewoon verrassen met wat er komen gaat. Gesprekken zijn helder en duidelijk. De zon zal nooit ondergaan voor een mens die liefde blijft zien.....


Met warme groet, Elies Vertrouwenspersoon


Elies Vertrouwenspersoon is via Key2Happiness alleen bereikbaar via telefonische consulten.Specialisaties: Internationaal vertrouwenspersoon, medium, paragnost, healer, helderziend, heldervoelend, helderwetend, kaartlegster, toekomstvoorspelling, magnetiseur, reiki, merkaba, lichaamscoach, karakteranalist, relatieherstel.

0907 37092 150cpm

Medium Elies Vertrouwenspersoon

Gewoon ontzettend goed! Helder, duidelijk en recht voor zijn raap. Geen koetjes en kalfjes, geen poespas Elies zegt waar het op staat. Confronterend maar to the point. Gr. P

Medium Elies Vertrouwenspersoon

Hallo Elies, de zaak gewonnen, je had gelijk. Er was inderdaad een dame die nog iets extra in het spel had gezet maar een gewaarschuwd mens telt voor twee ;-). Ik was top voorbereid dankzij jou. Tot horens. Lieve groetjes Janneke.

Medium Elies Vertrouwenspersoon

Dag Elies, dankjewel weer voor het mooie advies. Ik liep op zakelijk vlak vast en jij wist precies datgene naar boven te halen wat zo belangrijk was. Ik sta nu heel sterk met de zaak en je hebt me sterke troeven in handen gegeven. Ik bel jou zeker weer terug omdat je volledig juist zat met jouw raad en voorspellingen. Groet, Esmee.

Medium Elies Vertrouwenspersoon

U heeft me heel goed geholpen op zakelijk vlak. Zeer duidelijk en helder advies. U haalde de angel direct naar boven. Dank voor uw goede raad, ik ben er ontzettend mee geholpen. Grt, Marianne.

Medium Elies Vertrouwenspersoon

Nu een aantal maal contact gehad met Elies. Zij zegt dat ze eerlijk en direct is nou dat klopt! Is even slikken maar daarna krijg je ook wel de handvatten om verder te kunnen. Dankjewel lieve Elies voor de rust die je mij gegeven hebt.

error: Content is protected !!