Elia
Boxnummer: 04

Elia

Medium Elia, heldervoelend medium en kaartlegster. Vele mensen komen wel eens in een negatieve energie te zitten waardoor we in een dipje geraken en het even niet zo goed zien zitten. Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ik neem dan jouw energie over, zodat ik exact kan aanvoelen waar het blokkeert. Ook een blik in het verleden, heden of de toekomst is mogelijk.

Heldervoelend medium

Medium Elia, heldervoelend medium en kaartlegster. Tijdens ons gesprek kan ik jou energie over nemen, alsook de energie van de persoon waar je een vraag over hebt. Hierdoor kan ik meteen antwoord geven op jouw vragen. Als heldervoelend medium voel ik direct waar de knelpunten en blokkades liggen. Hierbij kan ik kijken naar het verleden zodat je bepaalde oorzaken te weten krijgt. Maar ook een blik in de toekomst is mogelijk, zodat je weet wat je kan verwachten.


Kaartleggen

Ik kan jou verder helpen bij al jouw vragen over liefde, relaties, werk en financiën. Hierbij maak ik gebruik van de Lenormand kaarten en mijn heldervoelend vermogen. Middels de kaarten kan ik iedere situatie helder krijgen. Waar jouw vraag ook over gaat, er blijft niets verborgen en de antwoorden komen naar boven. Ik kan een jaarlegging doen of een legging specifiek op jouw vraag of situatie. Hierbij zie ik duidelijk wat er in het verleden en heden ligt, maar ook wat er in de toekomst staat te verwachten. Hierbij kan ik jou helpen op het gebied van liefde, relaties, werk, financiën, familie, etcetera.


Ook wanneer je meer wilt weten over het spirituele of paranormale kan ik jou helpen. Ik beschik inmiddels over jarenlange ervaring als medium en paragnost en heb door de jaren heen vele mensen mogelijk begeleiden in hun spirituele groeiproces. Graag sta ik jou bij, bij al jouw vragen. Ook voor een luisterend oor kun je bij mij terecht.


Bel me gerust, ik sta jou graag te woord.


Liefs, Medium EliaBeltegoed

Zowel vanuit Nederland als vanuit België bel je voordeliger met beltegoed naar onze mediums en paragnosten. Maak hiervoor eenmalig een gratis account aan en geniet van de voordelen. Meer info vind je via ons hoofdmenu.


Specialisaties: heldervoelend, Lenormand kaartlegster, medium, paragnost, contact met overledenen, liefde, relaties, relatieverdriet, verleden, heden en toekomstvoorspelling, gidscontact.

Lees meer
Terug naar overzicht
error: Content is protected !!