Coach Cle

Coach Cle

Coach Cle, intuïtief en heldervoelend coach. Graag laat ik jou ervaren hoe het is om te leven vanuit het gevoel. Hoe vaak heb je niet beslissingen voor jouzelf genomen die belangrijk voor je waren. Iets voelde goed, of juist niet. Dat gevoel kun je ook inzetten in je dagelijks leven.

Heldervoelend en intuïtief coach

Door middel van coaching begeleid ik jou graag bij het luisteren naar jouw gevoel en hoe dat jouw leven kan verrijken. Soms lopen we allemaal eventjes vast in ons leven; qua werk, relaties of familie. Of het is zo dat je graag meer vanuit je gevoel wilt gaan leven maar het lukt niet. Ook ervaar je misschien angst of onzekerheden. Ik reik je handvatten aan om dit aan te pakken met als doel dat jij weer terug op jouw pad komt.


Tijdens ons gesprek luister, voel en zie ik, en haal ik datgene naar boven waar het knelt of vast loopt. Hierbij laat ik jou zelf tot inzichten komen tijdens ons gesprek. Ook zit je wellicht vast in bepaalde patronen en kan ik jou helpen om een andere kijk op een situatie of gebeurtenis te krijgen; vanuit jouw gevoel.


Ontwikkeling en groei

Je bent zelf in staat om knelpunten op te lossen, en ik geef jou het juiste duwtje in de richting. Je bent in staat je eigen talenten te ontdekken en tot innerlijke groei te komen. Hierbij daag ik jou uit om in beweging te komen op jouw eigen manier. Ik stimuleer je bewust te worden van jezelf en te ontdekken wie jij in essentie bent. Mijn doel is dat jij krachtiger en zelfverzekerder door het leven kan gaan.


Ook voor een luisterend oor kun je bij mij terecht. Ik help jou graag verder.


Liefs, CleBeltegoed

Zowel vanuit Nederland als vanuit België bel je voordeliger met beltegoed naar onze mediums en paragnosten. Maak hiervoor eenmalig een gratis account aan en geniet van de voordelen. Meer info vind je via ons hoofdmenu.


Specialisaties: heldervoelend, coaching, (spirituele) ontwikkeling en groei.

0907 37092 150cpm
error: Content is protected !!