Team Key2Happiness


5 april 2019 - Geen categorie

Mannen zijn jagers

Mannen zijn jagers

Tags:

Gedraag je als een lot uit de loterij en voor je het weet gelooft hij dat je dat bent!

Gedraag je als een lot uit de loterij en voor je het weet gelooft hij dat je dat bent! Believe me, mannen zijn jagers. We moeten het ze allemaal niet te makkelijk maken. Sophia Loren zei het al eens: sexappeal bestaat voor de ene helft uit wat je hebt en voor de andere helft uit wat mensen denken dat je hebt. En zo is het!

Kennen we niet allemaal wel een “lieve vrouw”? De vrouw die veel te veel voor een ander doet omdat ze graag leuk, lief of aardig gevonden wilt worden. De vrouw die alles goed vindt waarvan ze denkt dat haar man of vriend het leuk vindt want de relatie moet wel in stand gehouden worden. Op internet kun je dan tips lezen om je relatie leuk en uitdagend te houden: kook een vier-gangen diner, trek mooie lingerie aan, doe iets wat hij graag doet, etc…. It ain’t gonna work!

Alles waar een mens op jaagt, gaat er vandoor. En dan met name mannen, die zijn er het beste in!

Je doet alles voor een man en toch vertoont hij vluchtgedrag?! Een man gaat er vandoor dan omdat uit het gedrag van sommige vrouwen blijkt dat ze zichzelf niet genoeg waard vindt. Zodra een man zijn respect voor een vrouw verliest omdat ze bereid is om zichzelf neer te halen, verliest hij ook zijn verlangen naar haar. Een droomvrouw daarentegen loopt niet het vuur uit haar sloffen om het hem maar naar zijn zin te maken. Als een man eerst moeite heeft moeten doen en het niet in zijn schoot geworpen krijgt, zal hij er meer waardering voor hebben.

Droomvrouwen zijn echt heel gewoon, soms misschien zelfs onverschillig

Het gaat niet om manipulatie. Het gaat erom dat je een man kunt laten zien dat je in een relatie een gelijkwaardige partner bent. Je gaat als zelfstandig individu een relatie aan. Stel dat je vanaf dag 1 laat zien dat je bereid bent om jezelf in allerlei bochten te wringen om het hem naar de zin te maken? Hij gaat dan onbewust kijken hoe ver je gaat en zal het zelfs van je gaan verwachten en als iets logisch gaan zien. Overcompensatie of de bereidheid om iemand altijd zijn zin te geven, ondermijnt het respect van een man en het is een doodsvonnis wat betreft de aantrekkingskracht.

Belangrijk is de manier waarop je je ten opzichte van hem opstelt. Natuurlijk mag je aardig en beschikbaar zijn, maar niet té beschikbaar. Je hebt ook nog je eigen leven. Zie je hem weinig en belt hij op donderdag om je op vrijdag te zien omdat hij alleen dan kan? Goh jammer, vrijdag heb ik plannen. Zondag en maandag kan wel. Wedden dat hij een volgende keer wel wat meer opties heeft?

De mentale uitdaging voor een man

De liefde van de man gaat door de maag zeggen ze. Zeker, maar daarvoor hoef je geen vier uur in de keuken te staan! Vuistregel: als het warm is, is het voor hem eetbaar. De rest is verspilde moeite. Wij vrouwen zijn geconditioneerd om teveel te geven. Niet nodig, niet doen. Bij een speciale gelegenheid is het leuk om iets extra te doen, maar maak er geen gewoonte van want dan is er niets speciaals meer aan.

“Ik ben niet goed genoeg” vs “Ik ben goed genoeg, graag of niet”

Hier een aantal voorbeelden:

Ze belt hem vaak en vraagt hem terug te bellen vs Ze belt hem terug als ze tijd heeft.

Ze staat voor hem klaar wanneer het hem uit komt vs Ze spreekt af wanneer het haar uit komt.

Ze laat hem weten dat ze op zoek is naar een stabiele relatie voor ze hem goed leert kennen vs Ze gaat uit om plezier te maken en belooft niets aan een relatief vreemde.

Als hij belt is ze boos dat hij niet eerder heeft gebeld vs Wanneer hij belt, wil hij graag weten waar ze blijft en waarom ze er nog niet is.

Ze vraagt hem naar zijn exen vs Hij begint over zijn ex en zij kijkt op haar horloge.

Vanaf dag 1 wordt de basis gelegd

Vanaf dag 1 zal hij bewust (yes, bewust!) checken wat voor een vlees hij in de kuip heeft. Het is daarom zo belangrijk om te beseffen dat wij er zelf ook nog zijn. Ik ga er binnenkort meer over bloggen. Want hoe kun je er nu het beste mee omgaan? Voor nu wens ik jullie vooral een heel fijn weekend toe. Volg je gevoel en blijf dicht bij jezelf!

Veel liefs, medium Laila

Ons team van mediums en paragnosten is gespecialiseerd in het advies geven bij dergelijke levensvragen. Een goed gesprek met een medium of paragnost kan dan ook heel verhelderend voor je zijn. Hierbij kun jij open en eerlijk in alle privacy jouw verhaal doen. Hierbij krijg jij antwoorden en inzichten. Klik hier voor een overzicht van beschikbare mediums en paragnosten. 

Home » Blog » Mannen zijn jagers

Terug naar blog overzicht
error: Content is protected !!