Een e-mail consult van een van onze mediums

Vraag hier een e-mail consult aan bij een medium naar keuze! Je ontvangt een uitgebreid verslag per e-mail van een medium en paragnost naar keuze.

Een e-mail consult bij een van onze mediums is uitermate geschikt wanneer je niet in de gelegenheid bent om te bellen. Of wanneer je het fijn vindt om de antwoorden die je hebt gekregen na te lezen.

Antwoord op jouw vragen per e-mail

Heb je bijvoorbeeld een vraag over jouw huidige situatie? Bijvoorbeeld op het gebied van liefde, een relatie, je werk of financieel gebied? Wil je graag weten hoe je het beste met een bepaalde situatie om kunt gaan? Of wil je weten waarom je keer op keer tegen bepaalde zaken aan loopt? Ook hierbij kunnen onze mediums jou helpen.

Onze mediums zijn onder andere in staat om naar jouw verleden, heden en toekomst te kijken. Wat speelt er nu en is momenteel belangrijk? Waarom gebeuren bepaalde dingen? Ook kunnen zij een kijkje nemen in de toekomst en hierbij aangeven welke gebeurtenissen of ontwikkelingen er op jouw pad gaan komen. Hierbij kijken zij naar het nu, en naar de nabije toekomst.

e-mail consult

e-mail consult

Home » E-mailconsult