Team Key2Happiness


13 april 2019 - Relaties

Angst om hem kwijt te raken? Krijg grip op je emoties!

Angst om hem kwijt te raken

Tags:

Angst om hem kwijt te raken? Krijg grip op je emoties!

Vrouwen vragen me vaak: “Hoe kan ik ophouden om zoveel aan hem te denken?” “Hoe kan ik ophouden om zoveel aan hem te geven, alles moet van mij af komen”. Heb jij angst om hem kwijt te raken? Krijg grip op je emoties!

Het is eigenlijk vrij simpel als je het trucje eenmaal door hebt. Wanneer je op dieet gaat is het toch ook de bedoeling dat je niet de hele dag aan chocolade en chips denkt. Met mannen werkt het net zo simpel. Veel vrouwen raken helemaal verschrikt van angst als ze eraan denken dat ze hun man of vriend kwijt raken en gaan daardoor voortdurend aan hem denken. Door op te houden met deze ongezonde obsessie los je 90% van je problemen al op. Mannen voelen het als je niet langer geobsedeerd door ze bent of niet continue met ze bezig bent. Vaak resulteert dat erin dat je krijgt wat je wilt en ligt de bal weer bij jou.

Als je je emoties onder controle wilt krijgen, moet je grip krijgen op je gedachten. Te doen toch?

Het belangrijkste is om in één keer op te houden aan hem te denken. Echt keihard afkappen.

# Ieder moment dat je aan hem denkt, wat is hij aan het doen? Waarom belt hij niet? OPHOUDEN. Al moet je dit 10.000 keer op een dag tegen jezelf herhalen.

# Ben je bewust van je gedachten en vervang deze bewust door een andere gedachte. Wel eentje waar je je goed bij voelt.

# Het is heel belangrijk dat je direct afleiding zoekt voor jezelf en doe dit iedere keer wanneer je aan hem denkt.

# Elke keer wanneer je aan hem denkt ga je bewust de zorgen en pijn aan de kant zetten en ga je iets doen waar je je goed bij voelt. Zit je in de auto, zet je lievelingsmuziek op. Zit je thuis op de bank, bel een vriendin en ga wat doen.

Geef angst geen kans

Angst is geen realiteit. Je moet de neerwaartse spiraal doorbreken en jezelf dwingen om je te concentreren op positieve dingen. Doe dit anderhalve week heel structureel en je zult merken dat het een gewoonte wordt. Zo zorg je er zelf voor dat de pijn minder wordt en trek je jezelf uit de dip. Doe je dit niet dan wordt je emotioneel afhankelijk van hem en geloof me; hij voelt dit!

Een goede man wilt dat zijn vriendin of vrouw gelukkig is en blijft.

En dat heeft met zijn mannelijk ego te maken. Ze willen niet dat een vrouw emotioneel afhankelijk van ze is. Dan verliezen ze respect en vervolgens ook automatisch interesse. Als jij uit jouw angsten gaat kun je ook heel goed zien met wie je nu eigenlijk te maken hebt. Is hij wel Mr Dreamy of heb je hem op een gigantisch voetstuk geplaatst? What you see is what you get. Karakter veranderd niet 123. De mannen die denken dat je genoegen neemt met de restjes, beschikken niet over de basis die nodig is voor een goede relatie.

Zet mensen bovenaan, die jou bovenaan zetten.

Jij hebt er de volledige controle over hoe je wordt behandeld. Je hebt misschien het idee dat alles afhangt van zijn gedrag en acties maar niets is minder waar. Zijn gedrag en zijn acties zijn een reactie op jouw gedrag. Dus let’s start with that! Als je een beetje geeft en dan afwacht wat je er voor terug krijgt, dan zal de man die de moeite waard is ook echt wel zelf geven. En koelt hij af? Gooi er dan een zweem van onverschilligheid in om hem eventjes wakker te schudden en bij de les te houden.

 

Veel liefs, medium Laila

Ons team van mediums en paragnosten is gespecialiseerd in het advies geven bij dergelijke levensvragen. Een goed gesprek met een medium of paragnost kan dan ook heel verhelderend voor je zijn. Hierbij kun jij open en eerlijk in alle privacy jouw verhaal doen. Hierbij krijg jij antwoorden en inzichten. Klik hier voor een overzicht van beschikbare mediums en paragnosten. 

Home » Blog » Angst om hem kwijt te raken? Krijg grip op je emoties!

Terug naar blog overzicht
error: Content is protected !!