Team Key2Happiness


9 augustus 2019 - Waarzegkaarten

Aartsengelenkaarten medium Chan 9/8/2019

Aartsengelenkaarten

Tags:

Aartsengelenkaarten medium Chan 9/8/2019

Medium Chan heeft Aartsengelenkaarten gelegd uit het deck van Doreen Virtue. Lees hier de betekenis van de door jouw gekozen kaart op onze Facebookpagina. We streven naar geluk en voldoening, maar soms verliezen we tijdens al dat zoeken soms uit het oog wie we werkelijk zijn en wat er echt toe doet. Deze orakelkaarten houden je een spiegel voor en geven aan wat voor jou nu belangrijk is.

 

Kaart 1: Vrede

Aartsengel Chamuël: “Vrede ontstaat pas dan als je inziet dat alleen liefde echt is”.

Kijk door de oppervlakte van deze situatie heen en zie de onderliggende waarheid: dat iedereen die erbij betrokken is een kind van God is, vervuld van liefde. Door je op deze liefde te concentreren, zul je liefdevolle gedragingen teweegbrengen en daarmee ook liefdevolle oplossingen. Ook al lijkt het soms zo dat dit niet zo is, je kunt er op vertrouwen dat er een hogere wijsheid voorhanden is. Liefde is de enige kracht die er bestaat en haar licht schijnt altijd, hoe donker het soms lijkt. Blijf bij je intentie om naar voorbeelden van dit licht in jezelf en andere mensen te zoeken, dan zul je steeds meer licht in je ziel, hart, gedachten en je leven hebben. Dit inzicht is het fundament waarop vrede gebouwd is.

 

Kaart 2: Zachtaardigheid

Aartsengel Sandalphon: “Wees heel zachtaardig voor jezelf op dit moment. Omgeef jezelf met zachtaardige en rustige mensen, situaties en plekken”.

Sandalphon wil je graag helpen, zodat je je vredig en gecentreerd voelt. Gooi jezelf niet in de strijd op dit moment. Integendeel, trek jezelf terug uit mogelijke conflicten voor de tijd dat je je geest oplaadt en weer op krachten gekomen bent. Neem momenteel nog geen beslissingen. Je weet precies wat je te doen staat zodra je weer uit je retraite komt.

 

Kaart 3: Ontvankelijk zijn

Aartsengel Haniël: “Je bent op dit moment extra ontvankelijk voor allerlei energieën en emoties. Respecteer jezelf en je gevoelens”.

Ontvankelijkheid is een prachtig en machtig geschenk en er bestaat niet zoiets als `te ontvankelijk of te gevoelig´ zijn. je ontvankelijkheid is je van dienst om de waarheid van bepaalde situaties en mensen in te zien en het is ook belangrijk voor je om aan deze intuïtieve ingevingen en impressies gevolg te geven. Verblijf regelmatig in de vrije natuur om je ontvankelijkheid verder te ontwikkelen. Probeer zoveel mogelijk negatieve situaties en chemische stoffen te vermijden. Je kunt mij vragen om thuis en op je werk voedingsmiddelen, dranken, vrienden en situaties te kiezen, die je leven op een positieve manier kracht bijzetten. Wees niet bang voor sterke emoties, want zij vertegenwoordigen een bepaald deel van je gevoeligheid. Visualiseer ons samen in een blauwachtig wit licht gehuld. Dit licht lost alle lagere energieën op en transformeert ze in liefde. Het licht helpt je ook om onderscheid te maken tussen je eigen gevoelens en die van andere mensen.

 

Veel liefs, medium Chan

Ons team van mediums en paragnosten is gespecialiseerd in het advies geven bij dergelijke levensvragen. Een goed gesprek met een medium of paragnost kan dan ook heel verhelderend voor je zijn. Hierbij kun jij open en eerlijk in alle privacy jouw verhaal doen. Hierbij krijg jij antwoorden en inzichten. Klik hier voor een overzicht van beschikbare mediums en paragnosten. 

Home » Blog » Aartsengelenkaarten medium Chan 9/8/2019

Terug naar blog overzicht
Carine
Boxnummer: 110

Carine

Medium paragnoste helderwetend en heldervoelend. Vragen over de toekomst.

Lady Marjorie
Boxnummer: 130

Lady Marjorie

Medium kaartlegster vragen over relaties, liefde, werk of financien en alle andere levensvragen. Stel ze gerust.

Quinten
Boxnummer: 126

Quinten

Quinten voor al uw levensvraag over het heden en de toekomst. Vragen over de liefde, werk of financien en alle andere vragen die u heeft.

Saskia
Boxnummer: 120

Saskia

Medium, helderziende, luisterend oor. Stel gerust uw vraag over de liefde, werk of uw persoonlijke situatie. Saskia is dagelijks online.

Michel
Boxnummer: 124

Michel

Heldervoelend, kaartlegger, engelenchannelling. Vragen over de liefde, werk, relatie of iedere andere vraag kun je aan Michel stellen.

Esther
Boxnummer: 121

Esther

Paragnoste, levenscoach en Lenormandkaartlegster. Vragen over de liefde, alle levensvragen, werk of luisterend oor.